PAPA FRANCISCO SI SODOMIA: STRATEGIA TÂLHARULUI LA DRUMUL MARE

v-pope-flag

Sodomitii suferä mutatii în genele cromozomilor sexuali. De asemenea, sufere schimbäri intelectuale fiind predispusi la maimutäreli, intrigä, minciunä si räzbunare. În aceastä imagine sodomitii iau în derâdere imensul sacrificiu fäcut de puscasii marini americani (mai mult de 6000 de morti) în primävara lui 1945, pentru capturarea insulei Iwo Jima din mâinile armatei imperiale japoneze. Desi pärea la începutul mandatului cä dezaprobä manifestarea publicä a sodomitilor , papa Francisco este în prezent un fervent apärätor al acestora.

Civilizatia care a dispärut la Potop, a stârnit mânia lui Dumnezeu, datoritä sodomiei si a celorlalte forme de aberatii sexuale. Aceastä boalä este o consecintä a modului de viatä nesänätos al pärintilor si care afecteazä codul genetic al fätului producând mutatii ale genelor de pe cromozomii care determinä sexul si implicit libidoul. Gândirea si comportamentul sunt afectate deasemenea iar mutatia determinä schimbäri ale fenotipului (aspectul exterior) mai mult sau mai putin vizibile. Un homosexual ori lesbianä nu va gândi si nu se va comporta normal niciodatä. Nu mai departe, cele întâmplate în Sodoma ori manifestärile „love parade” pe care mijloacele mass-media ni le prezintä cu multä bucurie sunt expresia elocventä a unui comportament aberant, inuman iesit din contextul normalitätii.
Sodomitul este o persoanä prin excelentä pervertit, instabil emotional, imoral si debil fizic, purtätor de boli grave, inadaptabil si anticrestin prin excelentä. Adept al evolutionismului sectarist, sodomitul se considerä o persoanä superioarä celorlalti, o specie umanä nouä, dezvoltatä si näscutä pentru a domina.
Aparitia lui în societate trece prin mai multe faze:
– manifestarea existentei ca individ ori grup;
– agitatie socialä împotriva prezumtivelor abuzuri suferite;
– cererea de drepturi;
– acordarea de privilegii;
– cererea de urmärire si pedepsire a criticilor.

 

Comportament anormal, prezente si posturi scabroase, manifestäri animalice si scälämbäieli de maimutä asa aratä lumea sodomitä a satanei. Drogurile, alcoolul si prostitutia homosexualä sunt ingredientele necesare pentru ca spiritul blestemat al sodomitului sä-si gäseascä plenitudinea manifestärii. Astäzi lumea, nu numai cä tolereazä aceastä mizerie umanä dar si gäsesc de buni pe cei ce fac astfel de lucruri cum scria Apostolul Pavel. 

Este intentia satanei de-a crea o societate sodomitä. În mijlocul unui mediu infectat ca acesta, manifestarile sale de împotrivitor a lui Dumnezeu îsi gäsesc deplina împlinire distrugând cu rânjetul pe buze cea de-a doua institutie edenicä si anume cäsätoria. Aceste fiinte, în definitiv mutanti, exclud irevocabil prezenta lui Dumnezeu în vietile lor pentrucä El însusi condamnä sodomia considerând aceastä aberatie sexualä, sub toate formele de manifestare, un päcat de moarte. Totusi în nesfârsita Lui iubire pentru neamul omenesc El doreste ca „sodomitul sä se lase de cäile lui rele” si sä ajungä la cunostinta deplinä a Adevärului si chiar Domnul Isus afirmä cä venirea Lui pe pämânt s-a produs si pentru ca sodomitul sä fie corectat si iertat. Ca orice boalä, sodomia poate fi tratatä. Existä tratamente hormonale si chimice care anihileazä mutatia. Important este ca bolnavul sä doreascä acest lucru. Din päcate sunt rare cazurile în care un sodomit acceptä si constientizeazä cä poartä stigmatul une scârboase suferinte.
Modelul societätii Noii Ordini Mondiale, se bizuieste în parte pe relatiile homosexuale dintre indivizi. Treptat cuplurile de sodomiti, pedofili si zoofili vor deveni elita societätii în timp ce persoanele normale, heterosexuale vor fi marginalizate. Cäsätoria va fi privitä ca o reminescentä arhaicä, primitivä. Cuplurile stabile heterosexuale vor avea impozite uriase în timp ce persoanele necăsătorite vor beneficia de reduceri si facilitäti. Relatiile sexuale ocazionale ca si copii obtinuti pe aceastä cale vor fi recompensate. Reduceri importante de taxe si beneficii vor avea „mamele” inchiriate adică cele însămânțate in vitro si care vor destina copiii „familiilor” de sodomiti. Starea deplorabilä, de sclavie, în care va fi împinsä omenirea va determina ca mamele sä-si dea în adoptie copiii cuplurilor de sodomiti care-i vor folosi ca obiecte de satisfacere a dorintelor si patimilor lor scârboase. Într-o astfel de societate, nu este loc pentru Dumnezeu iar planul satanei se va realiza: nu va mai exista nimeni care sä-l astepte pe Domnul Slavei! Aceasta este viziunea satanei pentru ultimele timpuri ale omenirii…

Rainbow flag and European Union flag on wooden door with padlock. 3d illustration

Uniunea Europeanä, în definitiv o creatie Illuminatis, prin Parlamentul säu este artizanul transformärii societätii clasice într-o societate dominatä de relatii sodomite. Principalii säi conducätori sunt adeptii relatiilor homosexuale. Din acest Parlament au iesit si s-au impulsat legi statale care conferä acestor mutanti drepturi exceptionale si privilegii speciale.

Biserica romanä, apostolicä si universalä cunoscutä si sub numele de catolicä s-a manifestat întotdeauna împotriva sodomiei din lumea largä dar a fost tolerantä, chiar blajinä cu „excesele pätimase” ale sacerdotilor. I-au acuzat pe Templieri de sodomie si închinare la Baphomet, si adevärat era, dar ei însisi întretineau relatii sexuale cu copii si celebrau mise satanice în alcovurile secrete ale Vaticanului (vezi märturiile lui Alberto Rivera, ex-sacerdote iezuit)! O relatie de fapte ciudate, stranii dar bine calculatä, rece si dezolatoare. Ei aplicä foarte bine principiul hegelian al luptei contrariilor cu intentia de-a determina aparitia sintezei adicä a unui rezultat neasteptat si cu consecinte cutremurätoare.
Dezväluirile recente ale abuzurilor sexuale pe care sute de preoti catolici le-au fäcut asupra mii de copii în toate diocezele din Pennsylvania (SUA), timp de 30 de ani, a creat o stare silä, de repulsie, împotriva bisericii catolice în societatea nord americanä în particular si din lumea întreagä în general.

capturadepantalla20180815alas74729am-f40978e68764ac76b6bc9fc139064bc8-1200x600

Procurorul general SUA a descris pe cei 300 de preoti catolici implicati în mii de acte de pedofilie ca pe niste prädätori rapaci, färä milä si färä constiintä constituiti într-o adeväratä retea criminalä. Vaticanul a luat notä, s-a manifestat împotrivä si cam atât. Nici o mäsurä mai drasticä. Nimic. 

Biserica catolicä este în regres iar papa Francisco, în lumina declaratiilor antibiblice si-a gäsit multi opozanti. Iezuitii lucreazä din umbrä la împlinirea planului Noii Ordini Mondiale. Aceastä societate nu are nevoie de valorile crestine si de aceea papa Francisco doreste rescrierea unei alte biblii. O carte în care sodomitii vor forma tagma preoteascä a lui Maitreya, satana transformat într-un înger de luminä. Societatea începe sä se îndoiascä de crestinism pentru cä biserica romanä s-a sträduit din räsputeri sä-i altereze valorile. Este momentul pe care-l asteaptä Vaticanul. Statele Unite, pe care Apocalipsa le identificä ca pe a doua fiarä (Ap. 13,11), vor începe sä lucreze cu puterea celor douä coarne (puterea militarä si puterea financiarä) în favoarea Vaticanului. Acesta va deveni centrul mondial al noii religii numitä New Age, care-l va avea în mijloc pe satana, transformat într-un înger de luminä si pe papa ca mare preot. Aceasta este sinteza pe care iezuitii o preparä în toate colturile lumii. Miscarea Ecumenicä Mondialä este catalizatorul acestui fenomen sinistru. Suntem la sfârsitul acestei cälätorii.

MafiaRosa

Parafrazând aforismul lui André Malraux putem afirma cä „Noua Ordine Mondialä va fi sodomitä ori nu va fi deloc!” În aceastä societate sodomitii vor fi preotii satanei. Familiile traditionale vor fi înlocuite cu cupluri homosexuale. Copiii vor fi räpiti si vor fi däruiti sodomitilor ca obiecte pentru satisfacerea dorintelor lor scârboase. Legile vor lucra în favoarea lor. Crestinismul va dispare. Religia lumii va fi una satanicä. Aceasta este societatea care se construieste în obscuritate si la care, mai mult ori mai putin, punem fiecare umärul!

Färä îndoialä Universitatea Adventistä de Medicinä din Loma Linda este perla coroanei sistemului sanitar al congregatiei. Putini stiu însä cä în spatele unui titlu asa de mare se regäseste gangrena purulentä a unui individ vândut diavolului numit Richard H. Hart, pe care alti trepädusi ai aceluias personaj nefast, l-au numit rector (presedinte dupä titulatura americanä) a acestei universitäti de prestigiu. Acesta, printre alte päcate, si l-a adäugat si pe acela de-a fi presedintele comitetului de initiativä si suport a colectivului sodomitilor adventisti de la aceastä institutie de învätämânt. Credeti cä cineva de la Conferinta Generalä, a luat atitudine împotriva acestui individ scârbos?

descarga (1)

Richard H. Hart, rectorul Universitätii de Medicinä din Loma Linda este presedintele comitetului de initiativä si suport a colectivului de adventisti sodomiti. Prieten la toarta cu Ted Wilson, președintele Conferinței Generale. Oare întâmplator?

O alta prestigioasa instituție adventista Universitatea Andrews, aceea care pregătește pastori s-a aliniat aceleiași politici răzvrătite și și-a creat propriul comitet de inițiativa și suport pentru colectivul sodomit. Acest blestemat comitet militează activ pentru includerea sodomitilor și lesbienelor in lucrare. Întrebarea fireasca este, pentru ce fel de lucrare?

Andrew-University-international-students

Învätämântul a fost dintotdeauna atractia iezuitilor. Cu räbdarea apei care sapä în stâncä au atacat bazele fundamentale ale credintei si au strecurat înäuntru erezii ucigätoare. Liberalismul, feminismul si alte teorii capabile sä altereze constiintele au determinat aparitia de aberatii precum comitete de initiativä si suport a „diversitätii” sexuale. Cum se spune, o nenorocire nu vine niciodatä singurä!

Ce demonstrează aceste acțiuni din sânul Bisericii? Cä nebunia includerii AZS în Miscarea Ecumenică Mondialä își aratä roadele pe de-o parte, iar pe cealaltă parte cä profetia s-a împlinit pentru noi si cä Domnul ne-a vărsat din gura Lui fiind de acum o bisericä fără valori morale, fără credintä, săracă, nenorocitä, oarbä și goală. Papa Francisco, marele talhar al secolului 21, ucigasul Reformei protestante, ne-a așteptat la räspântie de drum, ne-a jefuit de aurul credinței, ne-a dezbrăcat de hainele faptelor bune și ne-a trimis sä ne prostituim într-o lume sodomitä la care ne-am făcut părtași împreunä cu curva cea mare, mama spurcäciunilor pämântului. Cei care conduc astăzi destinele acestei Biserici, i-au fost complici!

Montcada i Reixac – Barcelona
21/08/2018

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

Lasă un comentariu