eBook VINOVĂȚIA URMAȘILOR – Letras

Comanda eBook-ul Vinovatia urmasilor – Autorul Sorin Bubau – Editura Letras, 2022. Promovam autorii romani!
— Leer en letras.ro/product/ebook-vinovatia-urmasilor/

Timp de frământare, de teroare și de groaza in Europa celui de-al Doilea Război Mondial. Un atașat cultural de la Legatia romană de la Berlin își risca viața in zeci de traversări prin zona muntoasă din sudul Germaniei, trecând peste frontiera, in Elveția, evrei fugăriți, vânați de către icoana morții, teribilul Gestapo.

Revenit in țara, se infiltrează între legionarii turbulenți furnizând serviciilor de specialitate ale statului, listele politicienilor condamnați sa fie executați de către echipele morții, inclusiv istoricul Nicolae Iorga.

Pe când se afla in Elveția, cu un grup de refugiați, un agent sovietic ii face cunoscute evenimentele care vor urma in România, după ce nemții vor fi împinși peste frontiere către matca lor, inclusiv împușcarea Conducătorului.

Deși a dat aceasta informație șefului sau, acesta a preferat sa tacă. De ce? Pentru ca acesta a considerat, ca in cazul lui Iorga, ca Antonescu are de plătit pentru asasinatele pe care le-au comandat și nedreptățile pe care le-au făcut, inclusiv pentru prigoana declanșată împotriva celor care nu împărtășeau crezul ortodox.

O carte care vorbește despre o frântură din istoria adevarata a României și pe care mulți oameni au trăit-o, iar unii au plătit cu viața nenorocul de-a se naște in acele vremuri…

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

2 gânduri despre „eBook VINOVĂȚIA URMAȘILOR – Letras”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: