DIN DRAGOSTE DE VIAȚA

Mulți s-au apucat sa scrie, sa împărtășească și sa publice pe toate căile pe care tehnica de astăzi ne permite sa o facem, despre cum și necum trebuie sa ne injectăm împotriva unei boli care, potrivit mass media, nimiceste specia umană.
Înainte de toate trebuie sa lăsam la o parte prejudecățile și sa ne punem simpla și coerenta întrebare și anume: cine conduce lumea? După ce ne-am lămurit asupra intențiilor cârmuitorilor fie văzuți, fie nevazuti, putem trece la analiza necesității prevenirii prin imunizare a acestei boli virale.
Nu face parte din nici un scenariu conspiraționist faptul ca indivizi care n-au nimic de văzut cu medicina preventivă precum Bill Gates, George Soros, Mark Zuckerberg, Elon Musk, ori Jeff Bezos dau sfaturi binevoitoare, fac presiuni răuvoitoare, sau cer măsuri coercitive asupra muritorilor de rând care nu vor sa marsaluiasca în direcția impusă. Îi vedem la televizor ori în presa scrisa aproape în fiecare zi, obsesivi și intoleranti. Cine sunt ei și pe cine reprezintă aceste figuri publice?
Pe de alta parte, guvernanți democratic aleși fac același joc mizerabil, un hibrid de minciuna, înșelăciune și promisiuni golănești. I-am văzut asmutând poliția împotriva manifestanților numiți cu rea voința negaționiști și i-am văzut pe cerberii guvernelor utilizând muniție de război, împușcând mortal oameni care protestau pentru ca nu vroiau nici sa fie otrăviți, și nici socotiți cobai. Cine sunt aceștia și ce interese servesc?
Manipularea știrilor, toxicitate emisiunilor televizate, interviurile incendiare cu experți în toate, au ca menire instituirea unei dictaturi a fricii într-o lume ce refuza sa mai trăiască de teama sa nu moara…
Dar rezulta și mai vomitiv faptul ca lideri religioși care toți își spun cu emfaza, conducători, pastori sau îndrumători spirituali ai poporului lui Dumnezeu, folosind același limbaj mieros, viclean si persuasiv, ne îndeamnă sa ne “imunizam” împotriva acestei boli teribile, fiindcă așa este voința divina pentru noi. De fapt pe cine reprezintă toți acești sfătuitori de bine și ce interese au? Scriptura ne lamureste îndata, de la prima privire peste paginile ei, iar epitetele cu care-i cadoriseste pe acesti mincinosi nu sunt deloc dulci si cu atât mai greu de acceptat cu cât locul lui în turma este mai ales, mai important.
Dacă aruncam o privire în Apocalipsa sfântului Ioan vedem ca triumviratul Fiara – Mielul cu doua coarne – Prorocul mincinos,vor lucra împreuna și cu mare putere pentru înrobirea în împărăția înșelăciunii a întregii populații pământene. Balaurul cel mare, șarpele cel vechi, tatăl minciunii este artizanul strategiei globale numita de catre conducatorii lumii, Marea Resetare, si care ne va conduce catre glorioasa New Age inventata si influentata de catre iezuitul filozof si satanist Pierre Teilhard de Chardin, cel care în cartea sa Inima Materiei vorbeste despre „Spiritul care vede tot”, ceea ce e foarte interesant pentru o anume categorie de protestanti care si-au ales conotatia pentru a defini un Spirit profetic, idol mincinos, Izabela Tiatirei…
Dacă arunci doar o privire fugara asupra eșichierului socio-politic al lumii descoperi cu ușurintă ca Fiara, în fata căreia mici și mari, împarati sau robi, bogați ori săraci, robi și slobozi, se închina, aducându-i laude, este papa dela Vatican, liderul incontestabil al lumii. Exista cercetari si studii asupra dimensiunii nebanuite a puterii financiare a acestei institutii care dispune între alte surse de venituri, importante contributii actionariste în toate marile companii farmaceutice ale lumii (Pfizer, Johnson&Johnson, Novartis, Niaid, etc). Curios, multe dintre ele fabricând „vaccinul” mortii…
Mai apoi, Mielul cu doua coarne, cel care ne vorbește și ne învață ce înseamnă democrația, libertatea religioasă, drepturile fundamentale ale omului, națiunea care-ți permite sa visezi orice și-ți da voie sa ai acces la orice oportunitate de negoț, dar care se impune lumii prin cele doua forte (coarne) de care dispune, militară și financiară, vine și face o icoana fiarei de la Roma, impunând închinarea, supunerea, adorarea, oricărui pământean. Vorbim desigur despre Statele Unite. Omuletul de la Vatican electrizeaza reprezentantii lumii vorbind de la tribuna Adunarii Generale a O.N.U. fiind aplaudat la scena deschisa minute si minute în sir… Acelasi papa, impune vointa proprie pe agendele unor organisme aristocratice mondiale: Grupul G 20, Clubul Bilderberg, Fondul Monetar International, Banca Mondiala, Organizatia Mondiala a Sanatatii etc. Atât Statele Unite, cât si Uniunea Eurpeana sunt cutii de rezonanta ale infatilei bule papale Laudato Si, o blasfemie si o înselaciune satanista, care vine în contradictie flagranta cu afirmatia Scripturii asupra succesiunii climaterice pâna la vremea sfârsitului.
Fără urma de îndoiala, Prorocul mincinos este, așa cum vom vedea înainte, tot acel amalgam de profeți (profete), lideri religioși, figuri charismatice ale protestantismului din SUA și Europa, care nu sunt altceva decât niste cântareti jalnici ai muzicii compusă la Vatican și care cu puterea înșelătoriei și dulceața minciunii, vine sa adoarmă conștiința celor care încă mai respira aerul libertății în Isus Hristos. Apoi, de la acestia în jos, toate hoardele de smecheri, bine traitori din cei doi banuti ai vaduvei, latra în cele patru zari si urechilor dispuse sa-i asculte, despre binefacerile injectarii cu falsul vaccin anti- Covid 19, proferând blesteme grele împotriva celor care fac act de constiinta, refuzând asasinatul voluntar. Da! Caci acesta este tratamentul pe care mai marii lumii încearca si pâna la urma ne vor obliga sa-l facem: acceptarea voluntara a uciderii!
Acestea fiind lămurite și cu prisosinta dovedite de entitati si voci ce n-au fost înca cumparate de catre marile concerne de mass media, guvernate, manipulate si instruite, sa minta natiunile în folosul Noii Ordini Mondiale, care vrea sa distruga umanitatea si în particular pe asteptatorii Domnului Isus. Inocularea ARN-mesager în organismul uman, va produce mutatii care la rândul lor vor aduce boli mortale, sterilitate si modificari ale vointei. Lumea va deveni docila, usor de manipulat, bolnavicioasa, cu o speranta de viata limitata, preocupata de ce va mânca, de ce va petrece, adusa într-un stadiu egoist, larvar, adica de fiinta ordinara.
Virusul a fost creat într-un laborator. O spun virusologi cu renume si care au platit cu viata curajul de-a dezvalui macro-genocidul la care ne supun mai marii lumii. Initial a fost utilizat pentru exterminarea persoanelor în vârsta, a persoanelor debile imunitar, a acelor suferinde de alte patologii si care în mentalitatea asasina a elitei mondiale, consuma prea mult si produc nimic. Numitul „vaccin”, în fond un tratament genetic ucigas este pretextul pentru „imunizarea” populatiei. Dar s-a vazut ca inocularea substantelor toxice în organism nu produce nimic din ceea ce s-a promis si desi exista medicamente ori combinatii de medicamente antivirale, acestea nu se administreaza pentru tratarea clasica a bolii.
Scopul declarat al Noii Ordini Mondiale este reducerea drastica a populatiei si în general a celor care locuiesc în zonele civilizate si înlocuirea acesteia cu rase considerate inferioare, docile, usor de manipulat, de sclavizat.
Potrivit filozofiei New Age, familiile vor dispare. Vor exista cupluri heterosexuale care vor procrea. Copilasii vor fi jucariile sodomitilor în scârboseniile lor, sau donanti de organe pentru potentatii lumii. Dumnezeu va fi înlocuit. Papa însusi declara ca se îndoieste de existenta Creatorului, iar Isus Hristos, a fost un om groser si murdar, care a venit în lume de nicaieri, si ca misiunea Lui s-a dovedit un esec fiindca a sfârsit la cruce. Biblia ar fi o carte învechita, periculoasa. Oricine o va detine va fi numit terorist religios. Scrierile sfinte vor fi înlocuite cu o biblie scrisa la Vatican, iar crislamul va deveni religia mondiala, obligatorie. Toate aceste aberatii sunt declaratii recente pe care liderul mondial le-a facut fiind aplaudate de catre toti liderii politici si religiosi.
Lumea vaccinata nu se va putea opune acestor masuri nebunesti. Centrul vointei care se afla în lobul frontal le-a fost afectat de injectarea cu material genetic în mâna dreapta… Va privi supusa, cu o docilitate de dobitoc dus la taiere, toate aceste urgii. Ba mai mult, natiunile îl vor adula pe papa, liderul mondial si i se vor închina ca unui salvator. Criza mondiala însa nu va trece… Dupa ce aceasta Cernere s-a facut, va urma o prapadenie neasteptata peste tot pamântul. Vânturile nenorocirilor au fost dezlegate si vor începe sa sufle cu tarie peste omenire. Cine se va putea salva? Cei „întepati”? Nu cred!
Satana, marele conspirationist al Universului îsi lucreaza ticalosiile prin oameni. De curând, papa spunea despre „vaccinul” ucigas ca este un „dar de la dumnezeu” pentru umanitate. La nici doua zile de la declaratia papei, un proroc protestant mincinos numit Ted Wilson, afirma ca „vaccinarea” este un „act de iubire fata de semeni”. Vedeti vreo deosebire între cele doua afirmatii?
Cine se lasa înselat de limba mieroasa a Satanei vorbind prin intermediul sarpelui va avea de suferit consecinta actului sau! Asa citim în Sfânta Scriptura. Pe de alta parte, Domnul Isus ne avertizeaza cu multa putere sa nu ne lasam înselati, iar apostolul Pavel ne cere, sa cercetam toate lucrurile si sa pastram doar ceea ce este bun! Va întreb, inocularea de material genetic în corpurile noastre este un lucru bun? Un dar dumnezeiesc, ori un gest de iubire fata de semeni? Cine sunt cei care ne îndeamna sa o facem? Nu simtiti adierea mortii în vorbirea lor?
Asa ca luati aminte!

Barcelona, 19/01/2022

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

3 gânduri despre „DIN DRAGOSTE DE VIAȚA”

  1. Trimis din Yahoo Mail pe Android Pe mie., ian. 19, 2022 la 11:48, Pescari de oameni a scris: #yiv9976676192 a:hover {color:red;}#yiv9976676192 a {text-decoration:underline;color:#0088cc;}#yiv9976676192 a.yiv9976676192primaryactionlink:link, #yiv9976676192 a.yiv9976676192primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv9976676192 a.yiv9976676192primaryactionlink:hover, #yiv9976676192 a.yiv9976676192primaryactionlink:active {background-color:#11729E !important;color:#fff !important;}#yiv9976676192 WordPress.com | Sorin Bubau posted: „Mulți s-au apucat sa scrie, sa împărtășească și sa publice pe toate căile pe care tehnica de astăzi ne permite sa o facem, despre cum și necum trebuie sa ne injectăm, sau nu, împotriva unei boli care, potrivit mass media, nimiceste specia umană” | |

    Apreciază

  2. Trimis din Yahoo Mail pe Android Pe mie., ian. 19, 2022 la 11:48, Pescari de oameni a scris: #yiv7364605628 a:hover {color:red;}#yiv7364605628 a {text-decoration:underline;color:#0088cc;}#yiv7364605628 a.yiv7364605628primaryactionlink:link, #yiv7364605628 a.yiv7364605628primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv7364605628 a.yiv7364605628primaryactionlink:hover, #yiv7364605628 a.yiv7364605628primaryactionlink:active {background-color:#11729E !important;color:#fff !important;}#yiv7364605628 WordPress.com | Sorin Bubau posted: „Mulți s-au apucat sa scrie, sa împărtășească și sa publice pe toate căile pe care tehnica de astăzi ne permite sa o facem, despre cum și necum trebuie sa ne injectăm, sau nu, împotriva unei boli care, potrivit mass media, nimiceste specia umană” | |

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: