IEZUITUL roman

letras.ro/product/iezuitul-ebook-epub/

O incursiune in tenebroasa lume a celor care mișcă itele conspirației mondiale.

Unul dintre cei care executa ordinele murdare ale superiorului general, Tirso Reggio ajunge convins de faptul, ca dominația raului asupra lumii își are originea undeva sub basilica sfântului Petru, de la Vatican și înțelege ca pentru binele omenirii trebuie sa acționeze pe cont propriu și sa încerce sa dea o lovitura „fiarei” apocaliptice.

In periplul sau prin Europa ajunge și pe plaiurile transilvănene, locuri care îl vrăjesc pe iezuitul decăzut din drepturi, devenit un paria pentru Vatican și condamnat la moarte de către superiorul general.

Inteligent, curajos și viclean, Tirso Reggio ajunge sa pună in mâinile șefului gărzii regale franceze Alexandre Berthier, fratele sau vitreg, un document secret de o importantă mondiala. Peste zece ani generalul Berthier, la ordinul împăratului Napoleon, îl îngenunchează pe papa și îl duce arestat la Avignon. Se împlinea astfel una dintre marile profeții ale Apocalipsei…

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: