GALCEAVA PREACUVIOSILOR COCALARI

hqdefault

Florin Läiu este un derbedeu bätrân. Un medic si-ar da seama cä i-a crescut pärul pe limbä. Din cei sapte ani de educatie bazicä nu i-a mai rämas nimic. Iezuitii i-au grefat în schimb näravul mägarului si räutatea cotarlei si pentru asta rage tot felul bârfe, cancanuri si laträ la lunä muscând pe la spate.

Bulbucul de aur iezuito – adventist Florin Läiu, a cotcodäcit din nou pe retelele de socializare în limba românä. Rezultatul acelasi:o märgicä numitä Scrisoare deschisä, care se dorea în pricipiu o dojanä adresatä pästorului limbut Coman Mazilitu´, dar care în final s-a dovedit a fi doar o hârtie mânjitä cu caca. Desi se numeste misiva, în mod pretentios, a unor intelectuali adventisti nivelul säu nu trece nici de mediocru. Dar judecând dupä ceea ce reprezintä Läiu, autorul „nepretuitului” poem „Revolutia la bucätärie”, acest „mediu” îl onoreazä!
Profesorul Läiu este înainte de orice un personaj dubios, obscur. Face mult räu comunitätii advente, nu atât prin mediocritatea sa (în care încap bine bârfele, hotiile, nerusinärile limbajului, prejudecätile, infatuarea etc), cât mai ales datoritä jocului duplicitar pe terenul ecumenismului. Spun asta pentru cä profesorul este un mare admirator al Societätii lui Isus (iezuitii) care sunt dusmanii înversunati ai cultului si de ce nu, ai întregii omeniri… Pe de altä parte Läiu este cerberul de pazä al Uniunii AZS pentru retelele de socializare, în general Facebook fäcând oficiul de pupincurist ori de câte ori se iveste nepretuita ocazie… Iar räspopitul Coman este o ocazie!
De aici, îi vine lui Läiu aversiunea împotriva lui Coman gurä slobodä, cel care a îndräznit sä-si atâte hoarda de tembeli näbädäiosi, sustinätori de potlogärii si räzmerite, împotriva structurilor bisericii. Indiferent de rezultatul confruntärii dintre el si Conferinta Transilania Sud, care l-a mazilit, cea care pierde este Biserica lui Hristos, prin bresa pe care bufonul paranoic a reusit sä o producä în unitatea ei. Nu sunt oamenii care sufere veninul räutätilor scuipate cu urä-n plinä figurä, ci Domnul Hristos, pe care insi infectați de trufie și înălțare precum Coman si Läiu, îl mai rästignesc o datä! 
Nici Läiu prin scrisorile lui iesite din altä parte numai din intelect nu, si nici Coman cel care sub aura de sfânt mucenic, bolnav însă de diaree verbalä înjurând pe toatä lumea, nu fac deservicii structurilor Bisericii care sunt de sorginte masonä, ci Duhului lui Hristos! Dar mai este cineva normal in biserica aceea capabil sa gândească cu luciditate și sa nu se situeze fie de-o parte, fie de alta?
Bufonul

Iacob Coman, räspopitul pastor cel care se crede ceva cu toate titlurile lumesti însiruite cu emfaza ori de câte ori are ocazia, nu-i decât o molie care roade cu osârdie din stâlpii Bisericii. E atât de departe de el Duhul blândetii Domnului Isus, cât de pierdute sunt stelele cerului de noi pämântenii… Oare chiar nu se gäseste nimeni sä lege gura nebunului?

Scrisoarea intelectualilor adventisti pentru care semneazä Läiu si räspunsul mazilitului Coman sunt izvoare de nerusinare si circ gratuit pentru oricine vrea spectacol lumesc. Acesti doi bine träitori din cei doi bänuti ai väduvei amärâte, nu reprezintä altceva decât imaginea vie a diavolului säpând la temelia bisericii căci amandoi sunt infiltrati in biserica azs, unul mason iar celălalt, mai bătrân și mai naravit la rele, iezuit!


Barcelona, 05/07/2020

Autor: Sorin Bubau

Pescar și pescar de oameni pentru Patria de Sus, scriitor, poet și eseist religios, teolog autodidact, deconspirator a lucrării celui rău, luptător cu mine însumi, îndatorat cu Isus Hristos.

3 gânduri despre „GALCEAVA PREACUVIOSILOR COCALARI”

  1. O analiza pertinenta….la acest circ pe retelele de socializare facut dupa cum spui de doi circari care se indestuleaza din banutul saracului si vaduvei….Cit de ipocrit trebuie sa fi sa accepti aceste puncte de vedere ale unuia sau altuia….acesti doi circari ar face bine sa-si dea demisia fiindca fac numai rau bazs si asa lovita in ultima vreme de o multime de evenimente responsible.

    Apreciază

    1. Bufnita sau cucuveaua este un simbol masonic. Se atribuie Marelui Arhitect al Universului, adicä lui Lucifer. Manifestärile sataniste, inclusiv sacrificii de copii care se fac la Bohemian Grove ìn California, au loc în fata unei statui uriase reprezentând o bufnitä.

      Apreciază

Lasă un comentariu